Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


За дорученням Президента України на Донеччині побудують 5 стадіонів до кінця 2020 року

29 січня в Краматорську, у приміщенні Донецької облдержадміністрації, відбулася робоча нарада з питань координації реалізації проєкту Президента України щодо зведення п’яти стадіонів на території Донеччини. Зазначимо, що загалом в Україні у рамках державної програми на 2020 рік мають з’явитися 100 нових шкіл, 100 дитячих садочків та 100 стадіонів.

Головував на нараді заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. Участь у заході взяли начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, в.о. директора департаменту економіки облдержадміністрації Галина Чурікова, директор департаменту капітального будівництва облдержадміністрації Юрій Винокуров.

«У регіоні до переліку включено 5 стадіонів у 4 містах. Наразі відомо, що окремо будуть виділені кошти на будівництво стадіону у Волновасі. До складу об’єктів входять футбольне поле, бігові доріжки, роздягальні, душові, універсальні спортивні майданчики, майданчики з тренажерним обладнанням. Це надасть змогу привести інфраструктуру згідно вимог федерацій з видів спорту, збільшити відсоток забезпеченості населення Донецької області спортивними спорудами», – зазначив Вадим Філашкін.

Об’єкти в містах Краматорськ (стадіон по вул. Парковій), Селидове та Слов’янськ зводитимуться в 2020 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з міських бюджетів. Один проєкт у краматорському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького» реалізується коштом державного бюджету (програма Мінрегіону) і місцевого бюджету (субвенція на соціально-економічний розвиток).

У рамках наради обговорено проблемні питання, визначено терміни виконання робіт і надано відповідні доручення.

 
 
 
29.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах