Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: у Краматорську споруджують спортивно-оздоровчий комплекс по вулиці Парковій

20 липня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик провели в місті Краматорськ робочу нараду з питань реалізації програми Президента України «Велике будівництво».

Нагадаємо, у контексті національного проєкту, спрямованого на масштабну розбудову якісної інфраструктури по всій країні, включено 5 стадіонів на території Донеччини, два з яких – у місті Краматорськ: крите футбольне поле зі штучним покриттям у парку культури та відпочинку «Сад Бернацького» вже відкрили 14 травня, а в термін з 1 квітня по 1 жовтня 2020 року мають звести спортивно-оздоровчий комплекс по вулиці Парковій.

Щодо графіку виконання запланованих робіт доповіли заступник Краматорського міського голови Юрій Люлька та представники підрядника – ТОВ «УБК №1». Особливу увагу керівництво області звернуло на необхідність усунення недоліків, які в ході моніторингу виявила комісія Кабінету Міністрів України.

Станом на сьогоднішній день на місці будівництва спортивного об’єкту ведеться укладення середньої фракції щебня під основу футбольного поля зі штучним покриттям розмірами 105x68 м, встановлюються закладні під спортмайданчик для занять воркаутом, споруджується господарчий блок. Окрім цього, комплекс матиме легкоатлетичні доріжки (чотири по колу), майданчик для пляжного волейболу 24х14 м, тенісний корт 40х20 м, адміністративну споруду з роздягальнями, трибуну на 480 глядацьких місць, а також освітлення.

Вартість робіт, які фінансуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, міського та обласного бюджетів, складає 36885,272 тис. грн. У режимі реального часу мешканці Донеччини можуть спостерігати за зведенням стадіону по вулиці Парковій завдяки вебкамері за посиланням на YouTube-каналі: https://www.youtube.com/channel/UCd8ri3iQq2Q7Qs1knP9Vwag.

Окрім Краматорська, у рамках реалізації програми «Велике будівництво» на території Донеччини новий стадіон з’явиться в місті Волноваха, також у Селидовому та Слов’янську буде виконано реконструкцію стадіону «Шахтар» та стадіону імені Юрія Скиданова відповідно.

 
 
 
20.07.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах