Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін ознайомився з ходом будівництва в Краматорську стадіону по вулиці Парковій

12 червня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін провів у Краматорську робочу нараду з питань реалізації програми Президента України «Велике будівництво».

Нагадаємо, у контексті національного проєкту, спрямованого на масштабну розбудову якісної інфраструктури України, включено 5 стадіонів на території Донеччини, два з яких – у місті Краматорськ: крите футбольне поле зі штучним покриттям у парку культури та відпочинку «Сад Бернацького» вже відкрили 14 травня, а до жовтня 2020 року планується зведення спортивно-оздоровчого комплексу по вулиці Парковій.

Щодо графіку виконання запланованих робіт доповіли заступник Краматорського міського голови Юрій Люлька та представники підрядника – ТОВ «УБК №1». Так, починаючи з 1 квітня, викопано котлован, виконано армування під установку трибун, ведеться укладка щебеневої основи під футбольне поле.

Згідно проєкту, комплекс поруч із дитячо-юнацькою спортивною школою № 2 матиме футбольне поле зі штучним покриттям розмірами 105x68 м, бігові доріжки по колу, спортивні майданчики (волейбольний, тенісний та для занять воркаутом), адміністративну споруду з роздягальнями, трибуну для глядачів, а також освітлення. Вартість робіт, які фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, міського та обласного бюджетів, складає 36885,272 тис. грн.

Окрім Краматорська, у рамках реалізації програми «Велике будівництво» на території Донеччини новий стадіон з’явиться в місті Волноваха, також у Селидовому та Слов’янську буде виконано реконструкцію стадіону «Шахтар» та стадіону імені Юрія Скиданова відповідно.

 
 
 
 
12.06.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах