Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласний захід «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» проходить у містах та селах Донеччини

29 травня обласний захід «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх», який є новим прикладом організації фізкультурно-оздоровчої діяльності в умовах карантину, завітав до низки населених пунктів Донеччини: міст Дружківка, Мирноград, Покровськ, а також Андріївської, Іллінівської та Сіверської об’єднаних територіальних громад.

У Дружківці дистанцію в 600 м по вулиці Соборній подолали 34 учасники: вихованці і тренери дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради, представники Школи вищої спортивної майстерності Донецької області, фітнес-тренери Оксана Деркач, Ірина Темербек зі своїми командами та інші активні прихильники здорового способу життя.

На другий за два дні забіг у Мирнограді по вулиці Центральній вийшли 39 осіб. Таким чином, загальна кількість містян, які долучилися до обласного заходу «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх», склала 73 учасники.

До особистих змагань у парку «Ювілейний» міста Покровська приєдналося 40 мешканців – як професійні спортсмени, так і любителі бігу. Кожен фінішер дистанції, що склала близько 800 м, отримав грамоту та медаль.

Місцем проведення забігу в селі Іллінівка було обрано пішохідну доріжку, довжина якої становила 840 м. Усіх учасників заходу – а це 13 осіб – нагородили грамотами та подарунками.

 
 

У селі Андріївка 9 місцевих юнаків, які долучилися до обласного бігового челенджу, заохотили грамотами, медалями й кубками.

Старт особистих змагань у Сіверську дав міський голова Василь Масюженко. Дистанцію довжиною 600 м у Парку Слави подолали 39 представників громади, яких на фініші відзначили грамотами і подарунками.

Додамо, що 30 травня фізкультурно-оздоровчий захід «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» завітає до міст Маріуполь, Селидове та Шахівської ОТГ.

 
 
29.05.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах