Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласний фізкультурно-оздоровчий захід «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх» крокує Донеччиною

28 травня особисті змагання обласного заходу «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх», який є новим прикладом організації фізкультурно-оздоровчої діяльності в умовах карантину, відбулися ще в трьох містах Донеччини.

У Бахмуті на забіг по набережній річки Бахмутки, дистанція якого склала близько 900 м, вийшли 22 представники спортивних організацій і спортсменів. У місті Мирноград дистанцію довжиною 600 м по вулиці Центральній подолали 34 особи. А захід, що відбувся на території, прилеглій до стадіону «Шахтар» міста Новогродівка, зібрав 31 учасника – спортсменів і працівників міських федерацій, жіночого клубу здоров’я та любителів бігу.

До організації забігів долучилися органи управління фізичної культури та спорту виконкомів міських рад, міські центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Усі учасники в Бахмуті та Мирнограді отримали грамоти, а в Новогродівці фінішерів нагородили цінними подарунками.

Фізкультурно-оздоровчий захід «Індивідуальний забіг: разом – і для всіх», згідно Положення, триватиме до 31 травня. Його учасниками вже стали міста Краматорськ, Костянтинівка, Великоновосілківський та Костянтинівський райони. 29 травня забіги пройдуть у Андріївській, Іллінівській і Сіверській об’єднаних територіальних громадах, містах Дружківка, Покровськ, а також Мирноград (другий забіг). 30 травня захід завітає до міст Маріуполь, Селидове та Шахівської ОТГ.

 
 
 
28.05.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах