Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відреконструюють стадіон імені Юрія Скиданова

4 лютого заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідали місто Слов’янськ, де в рамках державної програми відбудеться реконструкція стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр». Нагадаємо, загалом до кінця 2020 року за дорученням Президента України на Донеччині мають з’явитися 5 нових стадіонів.

Слов’янський міський голова Вадим Лях ознайомив керівництво області з планами щодо майбутніх робіт. Так, проєктом передбачено реконструкцію трибун та адміністративної будівлі, облаштування бігових доріжок, будівництво тенісного корту, міні-футбольного поля та універсального майданчику для гри у волейбол та баскетбол.

Загальна вартість оновлення стадіону складає 35 469,872 тис. грн., з яких 31 922,884 тис. грн. – це кошти Державного фонду регіонального розвитку, 3 546,988 тис. грн. – кошти місцевого бюджету.

Вадим Філашкін у діалозі з учасниками робочої наради наголосив на необхідності жорсткого дотримання термінів виконання запланованих робіт. Найближчим кроком стане оголошення початку тендерних процедур.

 
 
 
04.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах