Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ключі від житла отримали Олексій Бичков, Максим Єфремов, Єгор Жуков, Аліна Логвиненко та Наталія Мартюхіна

26 грудня перед початком засідання колегії Донецької обласної державної адміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження, під час якої спортивна еліта регіону отримала ключі від нових помешкань.

У святковій атмосфері гучними оплесками привітали заслуженого майстра спорту України з пауерліфтингу Олексія Бичкова з міста Краматорськ, майстра спорту України з легкої атлетики Єгора Жукова з міста Дружківка, заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики Аліну Логвиненко та тренера-викладача з боротьби вільної Максима Єфремова з міста Бахмут, майстра спорту України міжнародного класу з кікбоксингу WAKO Наталію Мартюхіну з міста Торецьк.

У врученні сертифікатів на отримання нового житла та ключів від нього взяли участь голова облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко та керівництво місцевих органів влади: Краматорський міський голова Андрій Панков, секретар Дружківської міської ради Ірина Бучук, Бахмутський міський голова Олексій Рева та заступник керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Юрій Євсіков.

Нагадаємо, у 2019 році реалізовано проєкт щодо здійснення адресних виплат для придбання житла спортсменам і тренерам на умовах співфінансування: 50% – з обласного бюджету, 50% – з місцевих бюджетів, і він є першим подібним в Україні. Програма охопила 12 атлетів та 2 наставників, загальна сума виплат склала близько 7 млн. грн.

Раніше нове помешкання отримали: у місті Слов’янськ – заслужений майстер спорту України з плавання серед осіб з вадами зору Віктор Смирнов, у місті Бахмут – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Наталя Семенова, у селі Гришине Покровського району – майстер спорту України міжнародного класу з гирьового спорту Леон Білицький.

Окрім цього, здійснено адресну виплату на придбання житла: у місті Дружківка – майстру спорту України з легкої атлетики Вікторії Калюжній, у місті Маріуполь – заслуженому майстру спорту України з греко-римської боротьби Олександру Чернецькому, майстру спорту України міжнародного класу зі стрибків у воду Станіславу Оліферчику, заслуженому тренеру України з плавання серед спортсменів з інвалідністю Борису Соколову, майстру спорту України міжнародного класу з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Ярославу Семененку (виконав норматив заслуженого майстра спорту України), майстру спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Олександру Рубцю.

 
 
 
26.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах