Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Do like Olympians із учнями маріупольської школи № 1

17 грудня в загальноосвітній школі № 1 міста Маріуполь відбулося свято здоров’я та спорту в рамках всеукраїнського проєкту «Do like Olympians», ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

До учнів завітали: майстер спорту України міжнародного класу з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, переможець та бронзовий призер Паралімпійських ігор 2016 року, володар численних нагород чемпіонатів світу та Європи Олександр Комаров, а також вихованці обласної спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву з видів боротьби та відділення греко-римської боротьби маріупольської КДЮСШ «Атлетик» під керівництвом тренера-викладача Андрія Матійченка.

Олександр Комаров провів для дітей руханку та спортивну вікторину, поділившись порадами, як досягати високих результатів, а юні спортсмени продемонстрували техніку борцівських прийомів і навички самооборони. Найактивніших учасників заходу відзначили подарунками й сувенірами від Відділення НОК України в Донецькій області, управління молоді та спорту Маріупольської міської ради і комунального закладу «М. Спорт».

Окрім цього, у рамках проєкту Національного олімпійського комітету України «Олімпійський куточок» бібліотека маріупольської школи № 1 поповнилася комплектами олімпійської та художньої літератури, які передав представник регіонального відділення НОК Роман Караваєв.

Нагадаємо, головна мета проєкту #Do like Olympians – сприяння здоровому та активному способу життя, популяризація видів спорту, фізичної культури та олімпійської освіти серед дітей та молоді.

 
 
 
19.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах