Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Do like Olympians із учнями маріупольської ЗОШ № 37

28 листопада в загальноосвітній школі № 37 міста Маріуполь відбулось свято здоров’я та спорту в рамках всеукраїнського проєкту «Do like Olympians», ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

До учнів завітали провідні ушуїсти Донецької області на чолі з чемпіонкою світу та Європи Вікторією Булигіною, а також вихованці відділення греко-римської боротьби маріупольської КДЮСШ «Атлетик» під керівництвом тренера-викладача Андрія Матійченка.

Вікторія Булигіна провела для дітей цікаву та пізнавальну лекцію про користь занять спортом та про олімпійські цінності в цілому, поділившись порадами, як досягати високих результатів. Після перегляду показових виступів спортсменів школярі долучились до захопливої розминки, яку провела Вікторія, та проявили здібності в різноманітних естафетах.

Найактивніших учасників заходу відзначили подарунками та сувенірами від Відділення НОК України в Донецькій області.

Уже доброю традицією стало відкриття «Олімпійського куточку» у закладах освіти Донеччини, що відбувається за підтримки голови Відділення НОК України в Донецькій області Віктора Ремського. Не оминув він і ЗОШ № 37 міста Маріуполь – представник регіонального відділення НОК Роман Караваєв передав у бібліотеку школи книги, тематичні журнали олімпійської тематики, а також набір художньої літератури.

Нагадаємо, головна мета проєкту #Do like Olympians – сприяння здоровому та активному способу життя, популяризація видів спорту, фізичної культури та олімпійської освіти серед дітей та молоді.

 
 
 
30.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах