Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


19 нагород чемпіонату Європи з ушу в Грузії здобули спортсмени Донеччини

З 6 по 12 вересня в місті Батумі (Грузія) відбувся чемпіонат Європи з ушу у розділах «саньшоу» і «таолу». У змаганнях взяли участь понад 400 ушуїстів різних вікових категорій – представники 12 країн Європи.

До складу національної збірної команди України від Донецької області увійшли маріупольські спортсмени – вихованці заслуженого тренера України з ушу Віталія Болдирєва, які й стали чемпіонами і призерами турніру у розділі «таолу».

Серед дорослих з гідним результатом виступила майстер спорту України міжнародного класу Ганна Терещенко, здобувши три золоті і срібну медалі чемпіонату. Майстер спорту України Вікторія Булигіна стала володаркою «золота» і «срібла», а кандидат у майстри спорту України Влада Нестеренко виборола золоту і бронзові медалі.

Високим результатом відзначилися і юніори Донеччини, адже додали у скарбничку України і Донецької області ще 11 нагород.

Софія Кравцова стала володаркою двох золотих і двох срібних медалей, Ганна Бичик здобула два «золота», «срібло» і «бронзу». Ще два «золота» і «бронзу» команді приніс виступ В’ячеслава Данилова.

16.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах