Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чим живе спорт у Новогродівці та Покровську

30 жовтня делегація в складі працівників управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також обласних фізкультурно-спортивних організацій, здійснила виїзд у міста Новогродівка та Покровськ.

Метою робочої поїздки було надання практично-методичної допомоги щодо виконання заходів регіональної програми розвитку фізичної культури та спорту, роботи спортивних споруд та перевірка достовірності наданої статистичної звітності.

У Новогродівці делегація спочатку завітала на ігровий спортивний майданчик зі штучним покриттям (42x22 м) та спортмайданчик з тренажерним обладнанням, що облаштовано за місцем проживання громадян до 85-річчя Донецької області завдяки спільним зусиллям обласної та міської влади.

Потім гості побували на стадіоні «Шахтар», який передано на баланс створеного в 2017 році міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». На території стадіону розташовано ігровий майданчик розмірами 24х15 м, збудований ще в 2004 році. Також делегація завітала в міський будинок дитячої творчості, де ознайомилась з умовами для занять боксом, настільним тенісом, кікбоксингом WAKO та косіки карате.

 
 
 
 
 
 

Огляд спортивної інфраструктури в Покровську працівники управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та обласних фізкультурно-спортивних організацій розпочали зі школи мотоциклетного спорту, створеної на базі нещодавно відкритого молодіжного центру. Заняття для 38 спортсменів, найменшому з яких 6 років, проводить тренер Валерій Доценко.

Окрім цього, члени обласної комісії відвідали спортивний комплекс «Металург», зал кікбоксингу (за адресою: вул. Шмідта, 137), зал боксу Палацу культури ШУ «Покровське», міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також будівлю КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа міста Покровська», де проходять тренування і змагання з настільного тенісу та черліденгу.

У рамках виїзду представники обласної делегації ознайомились із веденням необхідної документації, провели зустрічі з керівництвом: відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Новогродівської міської ради (начальник – Олена Мантурова), Новогродівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор – Олексій Константинов), управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради (начальник – Олександр Швайко), дитячо-юнацької спортивної школи міста Покровська (директор – Ігор Юркін), Покровського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (в.о. директора – Анатолій Мотузенко).

 
 
 
 
 
 
 

Більше світлин з заходу – на сторінці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в Facebook: www.facebook.com/sportdonoda, альбом – за посиланням.

 

31.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах