Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Мирноград, Новогродівка та Селидове отримали сертифікати на 5 спортивних майданчиків зі штучним покриттям та 17 спортивних майданчиків із тренажерним антивандальним обладнанням

25 липня в рамках робочої поїздки голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації до міст Мирнограда, Новогродівки та Селидового, шахтарські містечка отримали сертифікати на 5 спортивних майданчиків зі штучним покриттям розміром 42х22 метри та 17 спортивних майданчиків із тренажерним антивандальним обладнанням.
 
Нагадаємо, що цей проект реалізується в містах, районах, об’єднаних територіальних громадах за ініціативи голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського відповідно до програми економічного та соціального розвитку Донецької області на 2017 рік в рамках 85-ї річниці утворення Донецької області.
 
Першими сертифікат на один спортивний майданчик зі штучним покриттям та сім спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням отримала громада міста Мирноград.
Спортивний майданчик зі штучним покриттям розташований у віддаленому районі на базі загальноосвітньої школи №8. Майданчики з тренажерним обладнанням були установлені також на базах учбових закладів: ЗОШ № 1, № 5, № 6, № 10, № 17, НВК № 1 та школі-інтернат по вул. Л.Чайкіної, 32. Будівництво ще одного майданчика зі штучним покриттям на базі ОШ №1 знаходиться на стадії завершення.  На реалізацію цих заходів з обласного бюджету було виділено кошти у сумі 2082,0 тис. грн. з дольовою участю місцевого бюджету.
 
Другими сертифікат на один спортивний майданчик зі штучним покриттям та три спортивних майданчики з тренажерним обладнанням отримала громада міста Новогродівка. Спортивний майданчик зі штучним покриттям розташований за місцем проживання громадян між вулицями Мічуріна, 13 та Тургенєва, 12. Поруч із цим майданчиком було встановлено майданчик з тренажерним антивандальним обладнанням, що також будувався в рамках вищезазначеної програми. Також до спортивного комплексу об’єктів увійшли дитячий ігровий майданчик та майданчик для занять воркаутом, які місцева влада придбала та установила за кошти міського бюджету. Ще два майданчики з тренажерним обладнанням були встановлені на стадіоні «Шахтар» та по вул. Гагаріна, 12. На реалізацію цих заходів з обласного бюджету було виділено кошти у сумі 1011,0 тис. грн. з дольовою участю місцевого бюджету.
 
На останок керівник області відвідав місто Селидове, де вручив міському голові Ремізову Віктору Володимировичу сертифікат на три спортивних майданчики зі штучним покриттям та сім спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням. Майданчики зі штучним покриттям розташовані на базі опорної загальноосвітньої школи № 6, дитячо-юнацької спортивної школи (палац спорту «Авангард») та у місті Гірник по вул. Шахтарської слави, 6. Майданчики з тренажерним обладнанням були установлені на базах учбових закладів: ЗОШ № 1, ЗОШ № 2, Селидівська загальноосвітня гімназія (м. Селидове), ЗОШ № 22 (смт.Курахівка), а також у м. Українськ, Гірник та смт. Цукурине. На реалізацію цих заходів з обласного бюджету було виділено кошти у сумі 3313,0 тис. грн. з дольовою участю місцевого бюджету.
 
На церемонії відкриття спортивних майданчиків Павло Жебрівський  наголосив, що створення сучасної спортивної інфраструктури для розвитку масового спорту має важливе значення для формування здорової молоді на Донеччині, а також побажав спортсменам завжди досягати високих результатів на Всеукраїнському та Міжнародному рівні. Крім цього в рамках Програми розвитку масового футболу в Донецькій області, очільник області вручив юним футболістам спортивний інвентар та форму.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27.07.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах