Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Визначено кращих спортсменів та тренерів Донецької області у вересні 2019 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації щомісячно підбиває підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню вересня 2019 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю.

 

 

1) Олімпійські види спорту:

Кращий спортсмен – Бережна Аліна (у дівоцтві – Махиня), заслужений майстер спорту України з вільної боротьби, срібна призерка чемпіонату світу з жіночої боротьби.

Кращий тренер – Веремієнко Олександр Миколайович, заслужений тренер України з вільної боротьби, особистий тренер Аліни Бережної.

 

 

 

2) Неолімпійські види спорту:

Кращий спортсмен – Грищенко Каміла, кандидат у майстри спорту України з шахів, чемпіонка світу з шахів серед дівчат до 18 років (бліц), переможниця командного чемпіонату світу з шахів серед школярів.

Кращий тренер – Корницький Андрій Миколайович, тренер-викладач Донецького обласного шахового клубу ім. О.Момота, особистий тренер Каміли Грищенко.

 

 

 

3) Види спорту серед осіб з інвалідністю:

Кращий спортсмен – Трусов Андрій, майстер спорту України міжнародного класу з плавання, переможець, срібний та бронзовий призер чемпіонату світу з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, рекордсмен світу.

Кращий тренер – Казначеєва Світлана Михайлівна, заслужений тренер України з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, особистий тренер Андрія Трусова.

10.10.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах