Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олександр Хоцянівський – чемпіон України з вільної боротьби, Лоліта Волошина та Юлія Пелешок здобули «бронзу» серед жінок до 23 років

9-12 липня в місті Івано-Франківськ відбулись чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків та чемпіонат України з боротьби серед жінок до 23 років.

За підсумками змагань у скарбничці Донецької області виявилось три медалі: 1 золота та 2 бронзові.

Олександр Хоцянівський, представник Волноваського району, який у 2019 році вже встиг вибороти «бронзу» чемпіонату Європи та II Європейських ігор, черговий раз підтвердив свою майстерність та місце в збірній України, що у вересні поїде на чемпіонат світу в Нур-Султан (Казахстан). У ваговій категорії 125 кг наш борець провів 4 переможні сутички: у 1/8 фіналі його суперником був Сергій Мохорт із Житомирщини, у 1/4 фіналу – киянин Артем Гашенко, у півфіналі – Олександр Колдовський із Сумщини, а у фіналі – Данило Картавий з Харківщини.

Лоліта Волошина зі Слов’янська у ваговій категорії 57 кг була сильнішою за Марію Костіну з Херсонської області, проте за вихід у фінал поступилась Вероніці Рябоволовій зі Львівської області. У вирішальній сутичці за «бронзу» Лоліта впевнено перемогла Каріну Чорномор із Житомирщини.

Ще одна представниця Донецької області Юлія Пелешок стала бронзовою призеркою у ваговій категорії 76 кг. У першому раунді вона поступилась Анастасії Шустовій зі Львівщини, у другому раунді була сильнішою за Анастасію Сотнікову з Донеччини. У півфіналі Юлія програла Романі Вовчак з Дніпропетровщини, а в поєдинку за «бронзу» виграла у киянки Євгенії Фокіної.

 
15.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах