Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Четвертому випуску ДВУОР ім. С.Бубки в Бахмуті вручили атестати про освіту

14 червня в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки, що з 2015 року базується в Бахмуті на території дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку «Вогник», відбулось урочисте вручення випускникам атестатів про базову та повну загальну середню освіту.

Нагадаємо, загальна кількість випуску-2019 у ДВУОР складає 60 дітей – це учні 9-А класу (класний керівник Едуард Панарін), 9-Б класу (класний керівник Ольга Веселовська), 9-В класу (класний керівник Ярослава Малькова) та 11-го класу (класний керівник Галина Леле).

Хлопців та дівчат на урочистому заході привітали начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик та директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки Ігор Анушкевич.

«Шановні випускники, дуже приємно сьогодні розділити з вами радість щодо отримання свідоцтв про завершення певного відрізку вашого життя. Це велика подія, що завдяки керівництву, викладачам, ми маємо в місті Бахмут навчальний заклад, який виховує еліту спорту Донеччини. Сподіваюсь, ви пронесете через роки добрі спогади про Донецьке вище училище олімпійського резерву імені Сергія Бубки, будете продовжувати тренування і надалі гідно виступатимете на змаганнях як всеукраїнського, так і міжнародного рівнів», - зазначив Володимир Мицик.

 
 

Також Володимир Мицик наголосив, що Донецька облдержадміністрація приділяє багато уваги задля створення комфортних умов у ДВУОР ім. С.Бубки. Так, на баланс закладу передано стадіон «Авангард» та 5-поверховий гуртожиток по вулиці Благовіщенській, де передбачені роботи з реконструкції. Окрім цього, на цій же території заплановано будівництво учбового корпусу на 400 учнів та студентів.

 
 
 
 
 
 

Зворушливі слова цього дня також лунали від класних керівників, випускників та батьків. Викладачам учні дякували квітами. Завершилося свято пам’ятною фотосесією.

 
 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/sportdonoda/ (за посиланням).

14.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах