Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Останній дзвоник пролунав для четвертого випуску ДВУОР ім. С.Бубки в Бахмуті

24 травня в Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки, що з вересня 2015-го веде свою діяльність у місті Бахмут, відбулось святкове завершення четвертого навчального року на базі спортивно-оздоровчого табору «Вогник».

На урочистому заході з вітаннями до учнів та педагогів звернулися начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис, директор ДВУОР ім. С.Бубки Ігор Анушкевич.

Право підняти державний прапор України надали Кристині Юрчук – рекордсменці України з бігу на 60 м з бар’єрами, багаторазовій чемпіонці країни, переможниці та призерці міжнародних легкоатлетичних зустрічей. Музичне привітання для учасників свята підготувала Євгенія Федотчева.

Традиційно зворушливі слова прозвучали на адресу випускників, загальна кількість яких складає 60 дітей – це учні 9-А класу (класний керівник Едуард Панарін), 9-Б класу (класний керівник Ольга Веселовська), 9-В класу (класний керівник Ярослава Малькова), 11-го класу (класний керівник Галина Леле).

- Ви, випускники ДВУОР ім. С.Бубки, вирізняєтесь серед інших тим, що пройшли одночасно курс загальноосвітньої школи та спортивний вишкіл. Завдяки цьому ви отримали необхідні навички з дисципліни та самоорганізації. Бажаю, щоб ви й надалі не боялися труднощів, ставили перед собою найвищі спортивні та життєві цілі, і обов’язково їх досягали! – привітав учнів Володимир Мицик.

 

Також Володимир Мицик наголосив, що Донецька обласна державна адміністрація продовжує докладати багато зусиль задля відновлення повноцінної діяльності училища. Так, на сьогоднішній день у місті Бахмут проводяться роботи задля реконструкції дренажної системи та штучного покриття футбольного поля 105x68 м на стадіоні «Авангард», сформовано необхідні пакети документів задля старту реалізації проектів щодо реконструкції п’ятиповерхового гуртожитку та будівництва учбового корпусу на 400 учнів та студентів ДВУОР ім. С.Бубки по вулиці Благовіщенській.

- Вітаю учнів, батьків, викладачів та тренерів із завершенням навчального року, і висловлюю щиру вдячність за виконану роботу. Вона стала можливою завдяки спільній праці великого колективу та постійній надійній підтримці з боку обласної та міської влади, що триває з 2015 року – тоді відновлення роботи вищого училища олімпійського резерву на Донеччині (а таких в Україні всього 8) було колосальною відвагою. Бажаю всім здоров’я, миру і наснаги на нові здобутки! – сказав Ігор Анушкевич.

Урочистості продовжились приємною церемонією нагородження кращих учнів та педагогів училища.

 

Володимир Мицик вручив вітальний лист від управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації педагогічному колективу Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки та грамоти управління викладачам закладу: викладачу історії Ларисі Леоновій, викладачу інформатики Ользі Шурло, викладачу хімії та біології Едуарду Панаріну.

 

Грамотами за сумлінне та відповідальне ставлення до навчання та активну участь у громадському житті ДВУОР ім. С.Бубки Ігор Анушкевич нагородив: учня 7 класу Олексія Плиса, ученицю 10 класу Дар’ю Данилову, учня 11 класу Олександра Круглікова, студентку 22 групи Дар’ю Миронець. Грамоти за високі лідерські здібності та активну участь у громадському житті міста від управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради отримали: Таісія Дем’янова, Максим Чамкін та Наталя Зінкевич.

 
 

Фінальними акордами заходу стали вальс випускників Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, запуск у небо синьо-жовтих кульок і цифр «2019» та, безпосередньо, сам останній дзвінок. Завершилося свято пам’ятною фотосесією.

 
 
 

Більше світлин з заходу – на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/sportdonoda/ (за посиланням).

 

24.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах