Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін відвідав Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки

18 квітня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін та начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик з робочим візитом відвідали місто Бахмут, де після переміщення з Донецька відновлюють повноцінну діяльність Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки та обласний лікарсько-фізкультурний диспансер.

Нагадаємо, з вересня 2015 року ДВУОР розміщено на базі Бахмутського заміського закладу оздоровлення та відпочинку «Вогник» (по вул. Черняховського, 26). Тренувальний процес проходить на стадіоні «Металург» на умовах оренди.

Директор училища Ігор Анушкевич показав Вадиму Філашкіну та Володимиру Мицику наявні умови, у яких навчаються і проживають учні та студенти ДВУОР, а також їдальню, тренажерний зал, приміщення для адміністрації та медичних працівників. Зазначимо, що задля покращення організації учбово-тренувального процесу за рахунок обласного бюджету було придбано автотранспорт та сучасне обладнання.

З метою забезпечення власними адміністративними приміщеннями та учбовими класами, спортивною інфраструктурою, з балансу Бахмутського педагогічного училища на баланс ДВУОР ім. С.Бубки здійснено процедуру передачі 5-поверхового гуртожитку, який знаходиться за адресою: м. Бахмут, вул. Благовіщенська, 43. На даний час розроблено проектно-кошторисну документацію з реконструкції вищезазначеної будівлі та отримано комплексний позитивний висновок державної експертизи.

Проект входить до переліку об’єктів, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року №1068 (із змінами) – пул 2А, у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України Європейського інвестиційного банку. На сьогоднішній день проведено тендерні процедури та визначено переможця – ТОВ «Хозхімсервіс».

 
 
 

Також із комунальної власності територіальної громади міста Бахмут на баланс Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки передано стадіон «Авангард». Його реконструкція проводиться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. Станом на сьогоднішній день підрядником (ТОВ «ДУВК») виконано: земляні роботи, улаштування дренажної системи та, частково, улаштування основи під штучне покриття.

Водночас, на території стадіону заплановано будівництво учбового корпусу на 400 учнів та студентів навчального закладу спортивного профілю ДВУОР ім. С.Бубки. На сьогоднішній день розроблено проектно-кошторисну документацію на об’єкт та отримано позитивний експертний звіт. Вартість робіт складає 176330,862 тис. грн. Фінансування проекту на 2019 рік погоджено Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

 

Окрім Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, Вадим Філашкін та Володимир Мицик 18 квітня відвідали обласний лікарсько-фізкультурний диспансер, де поспілкувались з головним лікарем Антоном Діденко та представниками підрядної організації щодо слідування наміченому графіку завдань.

Нагадаємо, задля створення якісного ведення медично-біологічного контролю провідних спортсменів, здійснення медичного контролю дитячо-юнацького спорту, підвищення рівня здоров’я населення області, із комунальної власності територіальної громади м. Бахмут у спільну власність територіальних громад, сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні обласної ради, було передано нерухоме майно (приміщення цілісного майнового комплексу державного закладу «Вузлова лікарня станції Бахмутського державного підприємства «Донецька залізниця»), що розташоване за адресою: м. Бахмут, вул. О.Сибірцева, 3.

Загальна сума проекту складає майже 49,5 млн. грн. Роботи виконуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку за співфінансування з обласного бюджету на рівні 30%. Станом на сьогоднішній день на 100% виконано: усі види демонтажних робіт, заміна покрівлі на металочерепицю (перші та друга черги), заміна вікон, посилення дверних прорізів, кладка стін та перегородок, фасадні роботи – утеплення стін та облицювання профлистом, роботи з облаштування чорнових підлог у основному корпусі, облаштування зовнішніх теплових мереж. Також зроблені дві прибудови до головного корпусу, прибудова до майбутнього гуртожитку, готові перекриття між першим та другим поверхами. Наразі частково виконане внутрішнє планування, роботи з електророзведення в основному корпусі.

 
19.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах