Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борчині Донеччини тріумфували на чемпіонаті України серед юніорок у Харкові

25-28 березня в місті Харків відбувся чемпіонат України з боротьби вільної серед юніорів та юніорок 1999-2001 років народження, який зібрав близько 300 представників різних регіонів.

Успішним виявився виступ спортсменок Донецької області, які у своїх вагових категоріях вибороли 6 медалей – по дві золоті, срібні та бронзові, а в командному заліку змагань серед юніорок здобули переможний кубок!

Чемпіонками України стали вихованки Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, спортсменки змінного складу відділення боротьби вільної школи вищої спортивної майстерності: у категорії 53 кг – Тетяна Профатілова (Торецьк, тренери Олег Нікіфоров, Григорій Шепелєв), у категорії 62 кг – Катерина Зелених (Бахмут, тренери Максим та Андрій Єфремови). Завдяки цим перемогам борчині отримали право представити Україну на чемпіонаті Європи серед юніорок, що відбудеться 3-9 червня в місті Понтеведра (Іспанія).

Срібні нагороди серед юніорок здобули: у категорії 57 кг – Лоліта Волошина (Слов’янськ, тренери Сергій Слєпушкін, Віктор Леончук), у категорії 72 кг – Орина Білоус (Торецьк, тренери Григорій Шепелєв, Наталія Нікітенко). Бронзовими призерками стали: у категорії 68 кг – Еліна Пишкіна (Торецьк, тренери Олег Нікіфоров, Григорій Шепелєв), у категорії 76 кг – Анастасія Сотнікова (Торецьк, тренери Григорій Шепелєв, Тетяна Кондратенко).

На п’єдестал пошани змагань серед юніорів піднялись два представники Донеччини з міста Бахмут, вихованці тренерів Максима та Андрія Єфремових: у ваговій категорії 57 кг – Микита Гончаров, у категорії 125 кг – Артем Корбан.

Нагадаємо, що володарки нагород юніорського чемпіонату в Харкові Тетяна Профатілова та Еліна Пишкіна входять до складу Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2019 рік.

 
 
 

Фото - Костянтина Костіна

02.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах