Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Дебальцевому відбулося спільне засідання виконкому міської ради та колегії управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації

   19 грудня в м. Дебальцеве начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор КІРБАБА та міський голова Володимир ПРОЦЕНКО провели спільне засідання. На порядку денному розглядалося питання «Про реалізацію державної політики у сфері фізичної культури та спорту в м. Дебальцеве».

     До початку засідання гості з Донецьку разом з керівниками органів управління фізичною культурою і спортом Єнакіївського та Горлівського міськвиконкомів  перевірили стан ряду об’єктів спортивної бази м. Дебальцеве: ФСК «Локомотив» (спортивного залу, басейну, майданчику зі штучним покриттям), СК Вуглегірської ТЕС (спортивного залу, басейну), «Центр розвитку Кудо», – а також взяли участь в урочистому відкритті спортивного майданчику Дебальцівської ЗОШ № 3 (міні-проект був реалізований у межах програми Донецької обласної ради).

   Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Дебальцівської міської ради Людмили Циплакової та начальника відділу реалізації профільних програм управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталії Точилової, виконком Дебальцівської міської ради та колегії управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації вирішили: активізувати роботу щодо вирішення питань утримання та реконструкції об’єктів спортивної бази міста, вжити заходів щодо збільшення кількості населення (особливо молоді), залученого до участі у фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходах, зокрема, сприяти поширенню масового футболу серед дітей усіх вікових категорій.

        Наприкінці засідання Віктор КІРБАБА взяв участь у нагородженні громадськості м. Дебальцеве за активне сприяння у розвитку фізичної культури та спорту.

 
20.12.2012

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах