Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу, присвячений пам'яті Нелі Стесівої

З 28 лютого по 3 березня в спортивному залі Донецького державного інституту здоров’я, фізичного виховання та спорту пройшов ХV відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу серед команд дівчат 2000 р.н. та молодше, присвячений пам’яті видатної спортсменки Донеччини, уродженки міста Маріуполь, майстра спорту міжнародного класу Нінель Стесівої.

Ініціатором та головним суддею змагань з самого їх початку є тренер-викладач ОДЮСШ «Спартак», Заслужений тренер України, суддя національної категорії Лідія Бурикіна.

У цьому році свято дитячого волейболу зібрало 8 команд з Донецька (КДЮСШ № 2, ОДЮСШ «Спартак», Донецька гімназія № 41), Маріуполя (СК «Лев»), Амвросіївки (ДЮСШ) та Макіївки (ДЮСШ № 1). За об’єктивних обставин не змогли приїхати команди Харкова, Луганська та Мелітополя.

За підсумками турніру місця розподілилися наступним чином:

І – ДЮСШ № 1 (Макіївка)
ІІ – КДЮСШ № 2 (Донецьк)
ІІІ – ОДЮСШ «Спартак» (Донецьк)
ІV – СК «Лев» (Маріуполь)
V – КДЮСШ № 2 (Донецьк)
VI – Донецька гімназія № 41
VII – ДЮСШ (Амвросіївка)
VIII – ОДЮСШ «Спартак»

Усі дівчата отримали запрошення на домашні матчі європейського рівня БК «Донецьк», переможці та призери були нагороджені Кубками, грамотами та медалями управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а організатори турніру – подяками Донецького обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

Також осторонь не залишився почесний президент Донецької обласної Федерації волейболу, Заслужений майстер спорту СРСР та України, Олімпійський чемпіон Станіслав Люгайло, який подарував дівчатам солодощі.

 
04.03.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах