Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Зональний обласний етап змагань «Шкільна волейбольна ліга України» в Бахмуті серед команд 2002 і 2005 р.н.

19 і 20 березня в місті Бахмут, в ігровому залі спорткомплексу «Металург», відбувся зональний обласний етап змагань «Шкільна волейбольна ліга України» серед команд дівчат та юнаків 2002, 2005 рр.н. 
 
Путівку до фінального етапу обласних змагань отримують тільки команди-чемпіони зонального етапу. 
 
У впертій боротьбі шістьох команд дівчат 2002 р.н. перемогу в зональному етапі здобули волейболістки ЗОШ №10 м. Бахмут, обігравши команди міст Константинівки, Сіверська, Часів Яру, а також дві команди Константинівського району.
 
Серед дівочих команд 2005 р.н.  путівку до  фіналу вибороли дівчата з Соледару, обігравши команди Бахмута та Константинівського району (Іллінівська  ОТГ та Софіївки).
 
Серед команд юнаків боротьба була також гострою та напруженою. Команди 2002 р.н. з міст Константинівка, Сіверськ, Часів Яр, Бахмут, Торецьк,  Константинівського району (Іллінівська ОТГ) поступилися волейболістам НВК Софіївки (Константинівський район).
 
У змаганні волейболістів 2005 р.н. кращою стала команда ЗОШ №5 м. Бахмут, яка випередила команди з Констянтинівського району (Іллінівська  ОТГ, Софіївка) і ЗОШ №1 м. Сіверськ. 
 
 
25.03.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах