Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Гравцем дня у чемпіонаті Слов’янська з боулінгу став Володимир Таган

20 березня в місті Слов’янськ, на доріжках розважального центру «Taler», відбулися чергові ігри чемпіонату міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді.

Цього разу позмагались п’ять команд Відокремленого структурного підрозділу «Слов’янський коледж Національного авіаційного університету».

За результатами двох ігор по 10 фреймів команда-переможець набрала 1149 очок та буде представляти свій заклад у фіналі чемпіонату міста з боулінгу який відбудеться у квітні 2019 року.

Кращим гравцем турніру став студент Слов’янського коледжу Національного авіаційного університету Володимир Таган з результатом 272 очка.

Переможців змагання і кращого гравця відзначено грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.

Чемпіонат Слов’янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді проводиться за ініціативи розважального центру «Taler» при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, а також Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

25.03.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах