Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Масові заходи в Бахмуті, Гірнику, Дружківці, Краматорську, Кураховому, Селидовому

За минулий  тиждень (з 11 по 17 березня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку спортивних заходів.

Волейбольне змагання студенток у Бахмуті
 
З 11 по 14 березня в місті Бахмут, на базі медичного коледжу, відбувся традиційний міський турнір з волейболу серед дівчат-студенток вищих навчальних закладів. За чемпіонській кубок змагалися команди чотирьох вищих навчальних закладів: БПК, БМК, БКТІ, АГРО. 
 

Підсумки турниру: I місце - Бахмутський педагогічний коледж; II місце - Бахмутський медичний коледж; III місце - Бахмутський коледж транспортної інфраструктури. Переможців і призерів нагороджено кубом та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради. 
 
Ці змагання в рамках міської спартакіади традиційно проводять управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради і міський центр «Спорт для всіх» з метою стимулювання розвитку волейболу та залучення молоді до систематичних занять спортом.
 
Обласні змагання з волейболу в Краматорську 
 
З 12 по 14 березня в місті Краматорськ, на спортивній базі ДНЗ «Краматорське ВПМУ», відбулись зональні обласні змагання з волейболу серед команд учнів ЗПО (дівчата).
 
На змаганнях були присутні директор ДНЗ «Краматорське ВПМУ» Олександр Максимов, директор Краматорського міського центру «Спорт для всіх» Олександр Мілентєєв, керівник фізичної культури КВПТКУ №42 Олег Вотчель.
 
Перше місце посіла команда «КВПУ» (№14) м. Краматорськ.
Друге місце - команда КПБЛ №32 м. Костянтинівка. 
Третє місце - команда ДНЗ «Краматорське ВПМУ» м. Краматорськ.
 
Переможців і призерів нагороджено кубками та грамотами Краматорського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Нагороди вручив директор Краматорського міського центру «Спорт для всіх» Олександр Мілентєєв.
 
«Олімпійське лелеченя» школярів у Бахмуті
 
12 березня в місті Бахмут, на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург», відбувся традиційний міський етап «Олімпійське лелеченя» серед школярів. 
 
У змаганнях взяли участь 12 команд загальноосвітніх шкіл №№ 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 10, 12, 18, 24 та НВК №11. Програму змагань склали: презентація команд, теорія (вікторина на олімпійську тематику), чотири комплексні естафети. 
 
Хлопці та дівчата добре підготувалися до заходу, показали артистичні та видовищні презентації, високий рівень знань, спритність в естафетах. У підсумку перемогла команда НВК №11, друге місце посіла команда ЗОШ №9, третє місце - команда ЗОШ №5.
 
Переможців і призерів нагороджено кубком та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.  
 
Чемпіонат школярів Дружківки з бадмінтону 
 

15 березня у місті Дружківка, на базі гімназії «Інтелект», відбувся чемпіонат міста з бадмінтону серед школярів. Змагання пройшли в форматі мікс (хлопчик + дівчинка).
 
У чемпіонаті взяли участь  пари з 11-ти шкіл міста: ЗОШ №1; НВК №3; НВК №4; ЗОШ №6; ЗОШ №7; ЗОШ №8; ЗОШ №9; НВК №10; ЗОШ №12; ЗОШ №17; гімназії «Інтелект».
 
За підсумками цікавих та напружених ігор призові місця розподілились так: I місце - гімназія «Інтелект»; II місце - НВК №3; III місце - ЗОШ №6; IV місце - ЗОШ №17.
 
Всі пари отримали грамоти за прагнення до перемоги, а призери - ще й медалі відповідного гатунку. Також директор Дружківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вручив кубок спортсменам гімназії «Інтелект», які посіли перше місце.
 

Турнір з міні-футболу в Кураховому
 
16 березня в місті Курахове відбувся відкритий турнір з міні-футболу «Футбольна весна» серед хлопчиків 2010 р.н., який провів Курахівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
 
У турнірі взяли участь п’ять команд. Підсумки турніру: І місце - команда м. Вугледар, ІІ місце - «Торнадо І», ІІІ місце - «Лаурус», IV місце - «Торнадо-ІІ», V місце - команда с. Павлівка. Переможців нагороджено грамотами та кубками.
 
«Олімпійське лелеченя» у Гірнику
 
15 березня в місті Гірник, y спортивному залі ЗОШ №18, відбувся І етап Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя». У цих змагання взяли участь чотири команди: ЗОШ №17 м. Гірник, ЗОШ №18 м. Гірник, ЗОШ №19 м. Гірник, ЗОШ №22 п. Курахівка. 
 
Юні спортсмени заздалегідь готувалися до цього. Програму змагань склали з презентації команди на тему «Ми - юні олімпійці», спортивної та культурно-просвітньої програми. Важливою умовою проведення заходу є наявність урочистих церемоній, якими стали відкриття, складання присяги учасниками і суддями, нагородження, закриття змагань та використання олімпійської символіки. Змагання розпочались з появленням Зевсу з Олімпа, який привітав учасників змагання і прийняв присяги учасників та суддів. 
 
Після цього розпочалися змагання, а саме з презентацій команд, які включали спортивно-танцювальний виступ під музичний супровід. Також команди представили емблеми. Продовжили змагання спортивні естафети, які підняли спортивний дух та настрій не тільки учасникам змагань, але й присутнім гостям та суддям.
 
Завершились змагання вікториною на олімпійську тематику, під час якої юним спортсменам було необхідно якомога швидше дати правильні відповіді на питання. Підтримати друзів та учасників змагань прийшли і спортсмени зі спортивної аеробіки Селидівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», які виступили зі своїми номерами.
 
За результатами цих змагань переможцем вже не вперше стала команда ЗОШ №18 м. Гірник. Друге місце посіла команда ЗОШ №19 м. Гірник, третє місце – команда ЗОШ №17 м. Гірник.
 
Волейбольне змагання студентів у Краматорську
 
16 березня в місті Краматорськ, на спортивній базі МК ДДМА, пройшли фінальні змагання другої групи чемпіонату міста Краматорська з волейболу серед колективів фізичної підготовки та навчальних закладів. 
 
У змаганнях взяли участь шість команд. Призери змагань: I місце - команда Донецького національного медичного університету; II місце – «Коледж - 1» Машинобудівного коледжу ДДМА; III місце - команда «Альянс-2».
 
Переможців і призерів нагороджено кубками, грамотами та медалями Краматорського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Нагороди вручив директор Краматорського міського центру «Спорт для всіх» Олександр Мілентєєв.
 
Ознайомче тренування з фітнесу в Гірнику
 
16 березня в місті Гірник всі мешканці мали змогу безкоштовно займатися спортом, а саме фітнесом на нових степ-платформах. 
 
За спеціально підготовленою програмою для початківців було проведено перше заняття з жінками, які не мають спортивних навичок. Більшість жінок наприкінці заняття виявили бажання займатися спортом й надалі. 
 
 
24.03.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах