Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У димитрівській школі-інтернаті відбулося спортивне свято боксу

Вже доброю традицією серед спортивних співтовариств нашого регіону стало святкування з дітворою Донецька і області різних свят. Так, День Святого Миколая вихованці Димитрівської загальноосвітньої школи-інтернату запам’ятають надовго.

Президент Об’єднаної Федерації боксу Донецької області Дмитро Єлісєєв за підтримки голови Донецької обласної державної адміністрації Андрія Шишацького привіз для всіх учнів подарунки – кілька боксерських мішків, рукавички і шоломи. У школі є два спортивних зали, які тепер поповняться всім необхідним для занять боксом.

Метою, яку переслідують спортивні функціонери, є популяризація здорового способу життя і пошук нових спортивних талантів. За словами президента Об’єднаної федерації боксу Дмитра Єлисєєва, діти в таких навчальних закладах найбільш голодні, у хорошому сенсі, щодо прагнення досягти певних результатів у майбутньому.

«Найважливіше, щоб усі ваші мрії втілилися в життя. Наскільки я знаю, тут велика кількість хлопців, охочих спробувати свої сили в боксі. І спортивний шлях – це один із шляхів, який би допоміг вам здійснити свої цілі. А ми, дорослі, у свою чергу будемо всіляко підтримувати будь-які ваші починання», – сказав Дмитро Єлісєєв, вітаючи присутніх дітей.

У подяку за увагу та подарунки вихованці школи приготували для гостей невеликий концерт.

А після концерту настав найприємніший момент зустрічі – примірка екіпіровки і пробні удари по новеньким боксерським мішкам. В азарті і дусі суперництва між хлопчиськами за право першим надіти на себе шолом і рукавички міг би потягатися не один представницький боксерський турнір. Досвідчені тренери міської федерації боксу, які також були присутні на зустрічі, допомогли хлопцям одягатися в боксерську амуніцію і випробувати її в дії.

 
20.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах