Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У чемпіонаті Слов’янська з боулінгу гравцем дня став Олексій Журавльов

13 березня в місті Слов’янськ, у розважальному центрі «Taler», відбулися чергові ігри чемпіонату міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді.
 
Цього разу на доріжках розважального центру «Taler» зустрілися п’ять команд Відокремленого структурного підрозділу «Слов’янський коледж Луганського національного аграрного університету». 
 
За результатами двох ігор по 10 фреймів команда-переможець набрала 984 очки та буде представляти свій заклад у фіналі чемпіонату міста з боулінгу, який відбудеться у квітні.
 
Кращим гравцем турніру з результатом 320 очок став викладач фізичного виховання Слов’янського коледжу Луганського національного аграрного університету Олексій Журавльов.
 
Переможців змагання і кращого гравця відзначено грамотами відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради.
 
Чемпіонат міста Слов’янськ з боулінгу серед учнівської та студентської молоді проводиться за ініціативи розважального центру «Taler», за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 
 
17.03.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах