Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сьогодні на РСК «Олімпійський» відбулося виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту

19 грудня на РСК «Олімпійський» під керівництвом Василя Бубки відбулося виїзне засідання постійної комісії Донецької обласної ради з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту.

У роботі комісії взяли участь члени комісії – депутати обласної ради, а також заступник голови обласної ради Ігор Коваль, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, директор РСК «Олімпійський» Олександр Громаков.

Підводячи підсумки 100 днів на посаді керівника спортивного комплексу, Олександр Громаков у своїй доповіді позначив обсяги виконаної роботи і плани на 2014 рік.

Так, на сьогоднішній день головними завданнями в діяльності спортивної споруди є надання оздоровчих послуг, організація спортивно-масової роботи з населенням, створення умов для підготовки та вдосконалення майстерності спортсменів вищої кваліфікації.

За період з вересня по 18 грудня 2013 керівництвом спортивного комплексу була проведена наступна робота:

- був розроблений графік відвідування спортивними організаціями основного і розминкового стадіонів з урахуванням пропозицій від спортивних та навчальних організацій;

- щотижня проводяться «Дні відкритих дверей»: усім бажаючим надається можливість 2 рази на тиждень (неділя – з 8:00 до 12:00, середа – з 12:00 до 14:00) безкоштовно займатися на спортивному комплексі;

- проведено комплексну інформаційну роботу з населенням: був розроблений сайт РСК «Олімпійський», підготовлені та розміщені інформаційні банери на основному стадіоні спортивного комплексу з боку вул. Артема та вул. Челюскінців, склалася тісна співпраця з регіональними телеканалами, ведеться робота зі створення в основних соціальних мережах груп за інтересами.

За означений період на спортивному комплексі було проведено ряд спортивних заходів: три матчі Юнацької ліги чемпіонів Європи за участю ФК «Шахтар» U-19; особисто-командний масовий легкоатлетичний пробіг «Золота осінь», учасниками якого стали студенти Донецького державного інституту здоров’я, фізичного виховання і спорту Національного університету фізичного виховання і спорту України; міжнародний навчально-практичний семінар з видів єдиноборств «Російський стиль» за системою Кадачнікова для інструкторів, тренерів і спортсменів; регіональні змагання з легкої атлетики серед співробітників управління Служби безпеки України в Донецькій області.

Навчально-тренувальні заняття на основному і розминковому стадіонах РСК «Олімпійський» проводили спортсмени СДЮШОР з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону, КДЮСШ «Політехнік», відділення ШВСМ, СДЮШОР № 8 з легкої атлетики ім. С. Бубки, обласної ДЮСШ для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Також на стадіонах проводилися навчальні заняття з легкої атлетики для студентів Донецького державного інституту здоров’я, фізичного виховання і спорту та оздоровчі заняття членів клубу любителів бігу «Стаєр».

У грудні поточного року в приміщенні РСК «Олімпійський» (західна трибуна) починає свою роботу «Агенція з підготовки та проведення чемпіонату Європи-2015 з баскетболу серед чоловіків».

З метою ефективного використання спортивного комплексу в 2014 році для занять спортсменів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, школи вищої спортивної майстерності, комунальним підприємством була проведена робота щодо залучення вищевказаних організацій для проведення тренувань та заходів з легкої атлетики та міні -футболу. На підставі пропозицій було складено графік заходів РСК «Олімпійський» на 2014 рік. Крім того, на сьогоднішній день ведеться діалог з обласною федерацією дзюдо щодо організації тренувань за видами боротьби в спортивному залі (2 поверх східної трибуни основного стадіону).

У вільний від проведення тренувань і спортивно-масових заходів різного рівня час РСК «Олімпійський» готовий оформити абонементи для індивідуальних або групових занять на платній основі.

З 2014 року на спортивному комплексі планується проводити заняття спортивно-оздоровчої спрямованості: йога, легка атлетика, футзал, а також тренування в тренажерному залі і новий вид спортивних занять «Крос-фіт».

 
19.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах