Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшов спортивний захід серед дітей-вихованців дитячих будинків «Ти зможеш, якщо зміг я»

18 грудня в Донецьку в спортивному залі загальноосвітньої школи-інтернат № 1 Донецької обласної ради відбувся Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей-вихованців дитячих будинків «Ти зможеш, якщо зміг я».

На урочистому відкритті змагань були присутні заступник директора Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Григорій Топчій, директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Ірина Подзорова та голова Всеукраїнської громадської організації «Ніхто крім нас» у Донецькій області Сергій Михайлець.

Учасниками змагань стали 60 школярів різного віку, які склали 10 команд. Спортивний захід пройшов у вигляді різноманітних естафет з елементами баскетболу, волейболу, футболу, бадмінтону та інших видів спорту.

За підсумками змагань були визначені призери в трьох вікових категоріях: молодшій (1-4 класи), середній (6-8 класи) та старшій (9-11 класи).

Усі учасники були нагороджені призами від організаторів змагань. Діти отримали дипломи, кубки та пам’ятні сувеніри від ДОЦФЗН «Спорт для всіх» та обласної дитячо-юнацької спортивної школи для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також футболки від Всеукраїнської громадської організації «Ніхто крім нас» у Донецькій області.

 
19.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах