Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Даниїл Болдирев передав подарунки юним скелелазам Маріуполя та Добропілля

Найбільш титулований скелелаз Донецької області Даниїл Болдирев – заслужений майстер спорту України, чемпіон світу 2014 рокупереможець Кубку світу 2014 року, світовий рекордсмен у дисципліні «швидкість», срібний призер Всесвітніх ігор-2017 – ніколи не забуває про рідний край, де б йому не доводилось виступати чи проводити підготовку.

Днями цінні подарунки від чемпіона отримали юні скелелази Донеччини: маріупольський клуб альпінізму та скелелазіння «Скіфи» – мотузки та мішки з магнезією, громадська організація «Східний вітер» міста Добропілля – скельні туфлі й також мішки з магнезією.

«Так буває, що в силу певних обставин людина перебуває далеко від Батьківщини. Але, незалежно від цього, важливо всією душею і серцем пам’ятати, звідки ти родом, де знаходяться твої коріння. Адже рідна земля надає людині сил та енергії!», - вважає Даниїл Болдирев.

Для довідки

Маріупольський клуб альпінізму та скелелазіння «Скіфи» знаходиться за адресою: вул. Італійська, 132 (спортивний комплекс Приазовського державного технічного університету). Режим роботи: понеділок, середа, п'ятниця (діти – з 16:30 до 18:00, дорослі – з 18:00 до 19:30).

Громадська організація «Східний вітер» проводить заняття зі скелелазіння в місті Добропілля на базі Центру культури та дозвілля (вул. Фестивальна, 21, другий поверх). Режим роботи: понеділок, середа, п'ятниця (діти – з 15:00 до 17:00, дорослі – з 18:00 до 20:00).

 

06.03.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах