Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юні велосипедисти Донеччини здобули повний комплект нагород чемпіонату України на треку

14-20 лютого в місті Львів відбувся зимовий чемпіонат України з велоспорту на треку з олімпійських та неолімпійських номерів програми у вікових категоріях юніори, юнаки, дівчата.

Донеччину на змаганнях представили команда обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велоспорту (старший тренер Валерій Красов) та дві команди Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки (тренери Олександр Геращенко та Людмила Сауткіна).

Володаркою двох нагород чемпіонату стала Алла Марущук (ОСДЮСШОР – ДВУОР, тренер Валерій Красов), яка перемогла в груповій гонці «Темпо» серед дівчат та фінішувала третьою в індивідуальній гонці переслідування на 2 км.

Срібну медаль у груповій гонці «Скретч» серед юнаків здобув ще один вихованець ОСДЮСШОР і ДВУОР ім. С.Бубки Олексій Никипілов (тренери Валерій Красов, Олександр Геращенко).

Додамо, що Данило Білоус (ОСДЮСШОР – ДВУОР, тренери Ілона Шевченко, Валерій Красов) у трьох номерах програми зупинився за крок до п’єдесталу пошани, посівши 4 місця.

Усього в змаганнях взяли участь 360 спортсменів, які представляли 24 команди з України та одну команду з Білорусі.

 
25.02.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах