Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Шахтарськ прийняв чемпіонат області з плавання серед збірних команд плавальних басейнів на призи Валерія Лозіка

13 грудня плавальний басейн «Олімп» у Шахтарську гостинно прийняв чемпіонат Донецької області з плавання серед збірних команд плавальних басейнів на призи Валерія Лозіка.

Змагання на призи бронзового призера XXIV Олімпійських ігор у Сеулі є традиційними і проходять під патронатом Національного олімпійського комітету України, але вперше відбулися в рідному місті Валерія.

Помірятися силами в Шахтарську зібралося більше ніж 200 учасників віком від 11 до 14 років, які представляли 21 плавальний басейн Донецької області. Змагання проходили в таких видах програми – 200 м комплексним плаванням, 100 м вільним стилем, 100 м брасом, 100 м батерфляй, 100 м на спині, змішана естафета 4х50 вільним стилем (юнаки, дівчата).

За підсумками обласного чемпіонату впевнену перемогу серед плавальних басейнів виборов донецький СК «Дельфін». Друге місце посіли представники макіївського плавального басейну «Поток», а третю сходинку зайняли господарі змагань – плавальний басейн «Олімп».

Кращим спортсменом змагань визнано Сергія Агаджаняна (СК «Дельфін», тренер – Безкровний О.І.), а кращою спортсменкою – Карину Халіпчук (представниця Харцизька, тренер – Ідрисов П.І.).

Переможці в кожному виді програми та кращі спортсмени змагань отримали від Валерія Лозіка цінні подарунки – професійні плавальні окуляри та інвентар для тренувань, а також були нагороджені кубками та літературою на олімпійську тематику, які надало Донецьке обласне відділення НОК України.

 
За інформацією Донецького обласного відділення НОК України
 
16.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах