Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбулися змагання чемпіонату області з легкої атлетики серед команд спортивних шкіл

14 грудня в легкоатлетичному манежі «Донецьк» пройшли змагання чемпіонату області з легкої атлетики серед команд спортивних шкіл, що традиційно проводяться на призи спортивного клубу Сергія Бубки та федерації легкої атлетики Донецької області.

Ці змагання традиційно є підсумковими та визначають кращі команди серед спортивних шкіл області.

За підсумками змагань серед команд спеціалізованих шкіл з мінімальним відривом перемогу отримала донецька СДЮШОР № 1, на другій позиції – СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки м. Донецьк, на третьому місці – СДЮШОР сучасного п’ятиборства.

Серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл кращою стала горлівська ДЮСШ № 2, друге місце виборола команда обласної ДЮСШ, а трете місце посіли спортсмени з маріупольської КДЮСШ № 4.

Напередодні зимового змагального сезону легкоатлетами було показано низку високих результатів. Так, у короткому спринті перемогли Анатолій Самелюк з маріупольської КДЮСШ № 4 (6,8 с) та Ірина Скитська (Артемівськ-Макіївка «Заграва») – 7,4 с. З бігу на 200 м серед дівчат кращою стала також представниця «Заграви» Анастасія Голєнєва – 24,9 с, а серед юнаків – Артур Чистяк зі СДЮШОР № 1 (23,0 с). Фінальний забіг на 400 м виграла Ксенія Верега – 58,5 с, а кращою на дистанції 3000 м зі спортивної ходьби стала представниця СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки Ірина Коваль – 14.55,0. Перемогу святкували Ще дві представниці СДЮШОР № 8: Катерина Попова у потрійному стрибку (12 м 37 см) і Олександра Онацька в стрибках з жердиною (3 м 40 см). У штовханні ядра кращими стали Тетяна Юрьєва з горлівської ДЮСШ № 2 (14 м 82 см) і Костянтин Дорошенко з Торезу (16 м 17 см). Уперше виконали норматив кандидату в майстри спорту з бігу на 60 м з бар’єрами Олександр Доброльожа з Дебальцевого (8,3 с) і Ольга-Марія Мулас-Зеленська з обласної ДЮСШ (8,7 с). Зі стрибків з жердиною переміг Віталій Ожегов з горлівської ДЮСШ № 2 (4 м 40 см), а в потрійному стрибку – Олександр Малосілов, який показав результат 15 м 22 см.

 
16.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах