Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Легкоатлети Донеччини тріумфували на юнацькому чемпіонаті України в Сумах

28-30 січня в місті Суми в манежі Сумського державного університету відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2002 року народження та молодше, де спортсмени Донеччини продемонстрували свої кращі здібності.

За підсумками змагань у активі Донецької області – 4 золоті, 4 срібні, 2 бронзові нагороди та 1 місце в командному заліку з результатом 839 очок.

Захопливим видався фінал з бігу на 60 м з бар’єрами серед дівчат, де новий національний рекорд України встановила Кристина Юрчук – 8.65 с. Спортсменка також стала першою в бігу на 60 м, покращивши власний час – 7.70 с.

Ще одне «золото» до скарбнички регіону принесла Дар’я Озерянова, яка в стрибках у висоту подолала планку, встановлену на висоті 1 м 81 см – це також оновлення власного показника.

Ярослав Бублик з новим особистим рекордом у стрибках з жердиною (4 м 60 см) піднявся на другу сходинку п’єдесталу пошани. Євгенія Коновалова зі своїм кращим часом (7.77 с) фінішувала другою у фінальному забігу на 60-метрівці. Ще одне «срібло» у штовханні ядра отримала Марія Ларіна (13 м 46 см).

 

Бронзовими призерами, показавши свої кращі результати, стали: Данило Журавов – на дистанції 400 м (50.98 с), Альбіна Куракулова – у бігу на 60 м з бар’єрами (9.16 с).

За підсумками  шведської естафети 100+200+300+400 м юнацька збірна Донецької області (Сергій Луценко, Ярослав Бублик, Данило Журавов, Олександр Сосновенко) здобула перемогу з часом 2:02.96 хв., а команда дівчат (Євгенія Коновалова, Кристина Юрчук, Аліна Костіна, Ольга Дибка) посіла друге місце з часом 2:20.55 хв.

 

Додамо, що за підсумками змагань буде сформовано збірну України, яка 6 березня в Стамбулі візьме участь у міжнародній матчевій легкоатлетичній зустрічі Білорусь-Франція-Туреччина-Україна.

 
01.02.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах