Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі підвели підсумки футбольного сезону 2013 року

14 грудня в Маріуполі в ПК «Молодіжний» відбувся урочистий захід, присвячений підбиттю підсумків футбольного сезону 2013 року.

Перед початком церемонії нагородження присутнім був запропонований відеофільм, який висвітлював розвиток футболу в Маріуполі, а також ключові та іміджеві футбольні заходи 2013 року.

У своїй вступній промові міський голова Юрій Хотлубей відзначив активний розвиток у Маріуполі шкільного футболу – учасниками матчів весняно-осіннього сезону стали юні футболісти з 67 шкіл. Для занять школярів у місті існують 4 футбольних поля з трав’яним покриттям і 36 ігрових міні-полів зі штучним покриттям. В останні роки набирає обертів футбольний турнір серед 55-ти команд комітетів самоорганізації населення. Юрій Хотлубей також подякував Герою України Володимиру Бойку і зазначив, що розвиток футболу в Маріуполі багато в чому зобов’язаний саме йому.

Володимир Бойко у своєму виступі зазначив, що буде і далі брати активну участь у розвитку маріупольського футболу. Зокрема, протягом найближчих років будуть прикладені максимальні зусилля для того, щоб у кожній школі міста було власне футбольне поле.

Після цього в урочистій обстановці було проведено нагородження переможців та призерів міських змагань з футболу. А тим, хто брав активну участь у розвитку та популяризації міського футболу, Юрій Хотлубей вручив почесні грамоти міської ради та подяки міського голови.

 
16.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах