Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку визначили кращих важкоатлетів міста

З 12 по 13 грудня в палаці спорту «Шахтар» пройшов чемпіонат міста з важкої атлетики.

У змаганнях взяли участь 48 спортсменів, які представляють дитячо-юнацькі школи та вищі навчальні заклади Донецька. За право називатися кращими легкоатлетами міста боролися дівчата в 5 вагових категоріях і юнаки у 8 вагових категоріях.

За підсумками наполегливої ​​і досить видовищної боротьби переможцями чемпіонату серед дівчат стали представниці ОСДЮШОР Анастасія Зініна (48 кг) та Альона Шовкопляс (63 кг). Тетяна Юркевич та Наталія Єрьоменко з ОКДЮСШ № 2 стали першими у вагових категоріях до 53 кг і 69 кг відповідно. Любов Дозорова з ОСДЮШОР стала чемпіонкою міста у ваговій категорії до 58 кг.

Досить цікавими вийшли змагання серед юнаків, у яких до кінця йшла безкомпромісна боротьба. Максим Погосов з ОСДЮШОР став першим у ваговій категорії до 56 кг. Представники ДЮСШ № 3 Андрій Шалімов та Сергій Мазур виграли змагання у ваговій категорії до 62 і 69 кг відповідно. У категорії до 77 кг чемпіоном став Дмитро Ізотов з ОКДЮСШ. У найбільш видовищній ваговій категорії +105 кг успіх супроводжував Максиму Кобцю з ОКДЮСШ № 2. Двічі на найвищу сходинку п’єдесталу піднімалися студенти Донецького національного медичного університету. Руслан Гаращенко став першим у категорії до 85 кг, а Дмитро Волков – у категорії до 105 кг.

Окремо хочеться відзначити успіх ще одного студента з ДонНМУ Олександра Курінного. У ваговій категорії до 94 кг Олександр з результатом 290 кг зміг посісти не тільки перше місце, але і виконати норматив кандидата у майстри спорту.

Усі спортсмени, які зайняли призові місця, нагороджені грамотами та медалями комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради.

 
15.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах