Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Мицик проінспектував хід реконструкції обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру

18 січня директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик з робочим візитом відвідав Бахмут, де після переміщення з Донецька відновлює повноцінну діяльність обласний лікарсько-фізкультурний диспансер.

Володимир Мицик проінспектував хід реконструкції та слідування наміченому графіку завдань. Так, на сьогоднішній день на 100% виконано: усі види демонтажних робіт, заміна покрівлі на металочерепицю (перші та друга черги), заміна вікон, фасадні роботи – утеплення стін та облицювання профлистом, роботи з облаштування чорнових підлог у основному корпусі, облаштування зовнішніх теплових мереж. Також зроблені дві прибудови до головного корпусу, прибудова до майбутнього гуртожитку, готові перекриття між першим та другим поверхами. Наразі частково виконане внутрішнє планування, на 40% – роботи з електророзведення в основному корпусі, тривають роботи з посилення дверних прорізів, облаштування перегородок.

Нагадаємо, задля створення якісного ведення медично-біологічного контролю провідних спортсменів, здійснення медичного контролю дитячо-юнацького спорту, підвищення рівня здоров’я населення області, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 12.07.2016 № 581, із комунальної власності територіальної громади м. Бахмут у спільну власність територіальних громад, сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні обласної ради, було передано нерухоме майно (приміщення цілісного майнового комплексу державного закладу «Вузлова лікарня станції Бахмутського державного підприємства «Донецька залізниця»), що розташоване за адресою: м. Бахмут, вул. О.Сибірцева, 3.

З метою приведення зазначеної будівлі до придатного стану за рахунок коштів обласного бюджету в жовтні 2017 року розпочалася реалізація проекту. У березні-квітні 2018 року було проведено коригування проектно-кошторисної документації, з урахуванням зростання цін на матеріали, збільшенням заробітної плати, а також додаткових робіт, необхідність яких виявлено в ході реконструкції. Загальна сума проекту, згідно оновленої ПКД, складає майже 49,5 млн. грн. Роботи виконуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку за співфінансування з обласного бюджету на рівні 30%.

 
  
18.01.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах