Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Завершилась зимова серія Донецької Асоціації тенісистів-любителів

Донецька Асоціація тенісистів-любителів (ДАТЛ) завершила зимову серію турнірів. У її заключному змаганні баталії пройшли з 23 по 24 лютого в парному змішаному розряді з несподіваною назвою «Гримуча суміш», яка повністю виправдовує характер подібних змагань.

Напруга на таких турнірах, де за перемогу спільно борються жінки і чоловіки, зростає в кілька разів у порівнянні з одиночними і звичайними парними змаганнями.

Подібні змагання Донецька Асоціація тенісистів-любителів проводить два рази на рік. У таких змішаних турнірах учасники грають вельми охоче, адже тут можна отримати хороший досвід гри, проявивши при цьому повагу до партнера або партнерки.

Турнір «Гримуча суміш» зібрав на кортах спорткомплексу «Спорт-клас» на Гладківці дев'ять пар. Спочатку були матчі групового етапу, потім гри на вибування і поєдинки за медалі.

У четвірці кращих опинилися Тетяна Шейніна і Дмитро Верховський, які вперше грали один з одним. До кінця турніру вони претендували на одне з призових місць, проте до п'єдесталу їм не вистачило самої малості - у підсумку Тетяна і Дмитро замкнули четвірку кращих. У поєдинку за третє місце удача була на боці Вікторії Омельницької і лідера рейтингу ДАТЛ Володимира Узбека - 8:3.

Більш інтригуючим виявився фінальний матч, у якому Катерина Кузіна і Олександр Бабій були близькі, щоб наздогнати суперників, вигравши два гейми поспіль за рахунку 4:7. Однак при мінімальному розриві в один гейм (6:7) Дмитро Чебан та Катерина Швидка не втратили перемогу. Підсумковий рахунок вирішальної партії - 8:6.

Призери «гримучої суміші» значно поліпшили свої позиції в рейтингу. Серед чоловіків-любителів трійка лідерів виглядає таким чином: Володимир Узбек - 1-е місце, Дмитро Верховський - 2-е місце і Дмитро Чебан - 3-е місце. Серед жінок на перших рядках рейтингу - дві медалістки змагання, що пройшло: Катерина Швидка - 1-е місце, Катерина Кузіна - 2-е місце.

Тепер у Донецькій Асоціації тенісистів-любителів настає пора весняних баталій. 16-17 березня в клубі «Калинова Балка» паралельно пройдуть два змагання - чоловічий і жіночий парні турніри. Потім, у кінці першого місяця весни (23-24 березня), відбудеться турнір одиночного жіночого розряду «Березневі коти».

За матеріалами прес-служби СК «ІСД»

http://www.sportclub-isd.com

 
26.02.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах