Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці пройшов Кубок області з футзалу серед спортсменів з вадами слуху, присвячений Міжнародному дню інвалідів

6-7 грудня на базі Горлівської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 у рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Україна для людей» відбувся відкритий Кубок області з футзалу серед спортсменів з вадами слуху, присвячений Міжнародному дню інвалідів.      

У змаганнях взяли участь 36 спортсменів, які представляли чотири команди з Харкова, Донецька та Горлівки (два колективи).

За підсумками Кубку області кращим став донецький колектив. Друге місце посіли спортсмени з Харкова, а третє – команда Горлівка-1.

Чемпіони та призери змагань біли нагороджені грамотами, медалями та кубками.

У 1992 р. Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 ​​грудня Міжнародним днем інвалідів. Пізніше Генеральна Асамблея ООН закликала держави-​​члени ООН проводити заходи в ознаменування Міжнародного дня інвалідів, маючи на увазі подальшу інтеграцію в життя суспільства осіб з інвалідністю. Проведення цього дня в Україні встановлено Указом Президента України від 27.11.1993 р. № 566/93.

Проведення 3 грудня Міжнародного дня інвалідів спрямовано на привернення уваги до проблем інвалідів, захист їх гідності, прав і благополуччя, на залучення уваги суспільства на переваги, які воно отримує від участі інвалідів у політичному, соціальному, економічному і культурному житті. Цілі, заради яких цей день був проголошений, – повне і рівне дотримання прав людини і участь інвалідів в житті суспільства.

 
09.12.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах