Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини здобули два «срібла» на чемпіонаті України серед чоловіків

13-18 листопада в місті Харків відбувся чемпіонат України з боксу серед чоловіків. Змагання зібрали вітчизняну еліту, адже були відбірковими до складу національної збірної, що візьме участь у кваліфікаційних стартах перед Олімпійськими іграми 2020 року.

За нагороди у 10 вагових категоріях змагались 144 спортсмени – представники 22 областей країни та міста Київ. Від Донеччини на ринг виходили 6 боксерів, двом з яких вдалося піднятися на п’єдестал пошани.

Срібні медалі здобули Ростислав Білостоцький з Маріуполя (комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Лідер», школа вищої спортивної майстерності), вихованець тренера Ярослава Підмастерчика, та Максим Пилипець (Бахмут-Білицьке, школа вищої спортивної майстерності), вихованець тренерів Анатолія Переяслова та Павла Івахненка. Відзначимо, що обидва спортсмени є бронзовими призерами чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків до 22 років: Білостоцький – 2017 року, Пилипець – 2018 року.

На чемпіонаті Україні у ваговій категорії до 52 кг Ростислав Білостоцький переміг Дмитра Апончука (Київ), Ігоря Сопінського (Київська область), Андрія Тишковця (Львівська область), проте у фіналі поступився досвідченому боксеру із Запоріжжя, призеру світової першості Дмитру Замотаєву – у зв’язку з травмою Ростислава бій зупинили після другого раунду.

Максим Пилипець у ваговій категорії до 69 кг був сильнішим за Івана Данчу (Львівська область), Андрія Агеєва (Полтавська область), Ярослава Самофалова (Київська область), але у вирішальному поєдинку програв Євгенію Барабанову (Київ).

Після виступу спортсменів і тренерів привітав директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, який побажав їм продовжувати наполегливо тренуватись і досягати нових яскравих перемог.

 
 
 
20.11.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах