Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


П’ять важкоатлетів Донеччини здобули нагороди на всеукраїнських змаганнях у Харкові

З 4 по 7 грудня в Харкові триває чемпіонат України з важкої атлетики серед шкіл вищої спортивної майстерності та Всеукраїнський турнір пам’яті Рибака.

П’ять спортсменів Донецької області стали володарями нагород змагань.

Серед дівчат кращими і на чемпіонаті України з важкої атлетики серед ШВСМ, і на Всеукраїнському турнірі пам’яті Рибака стали три представниці нашого регіону.

Альона Шовкопляс (1998 р. н., УОР, Зугрес – Донецьк) у ваговій категорії 58 кг показала результат 76 кг у ривку та 89 кг у поштовху.

Олена Коханенко (1996 р. н., Харцизьк – Донецьк, вагова категорія 63 кг) у ривку підняла штангу вагою 84 кг, а в поштовху – 105 кг.

Представниця Сніжного Анастасія Романова (на фото) за підсумками виступів у ваговій категорії +75 кг встановила чотири рекорди України серед спортсменів до 17 років. У ривку вона показала результат 113 кг, у поштовху – 132 і 137 кг, у сумі двоєборства – 250 кг.

Серед хлопців у ваговій категорії 62 кг Максим Куліков (1998 р. н., Вугледар) у ривку підняв штангу вагою 100 кг, а в поштовху – 127 кг. Це дозволило йому стати кращим на чемпіонаті України з важкої атлетики серед ШВСМ та другим на Всеукраїнському турнірі пам’яті Рибака.

Срібні нагороди в обох змаганнях здобув Максим Гамалюк (1992 р. н.) з Дружківки, який підняв у сумі двоєборства 254 кг (113 – ривок, 141 – поштовх).

Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів з успішним виступом на змаганнях та бажаємо їм нових і яскравих перемог у майбутньому!

 
06.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах