Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Волноваському районі пройшли змагання серед дітей з обмеженими фізичними можливостями

3 грудня з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів в Волноваському районному Будинку дитячої та юнацької творчості пройшла концертно-ігрова програма серед дітей-інвалідів «Разом з друзями».

Учасниками конкурсно-розважальної програми стали 60 дітей з обмеженими фізичними можливостями.

У рамках проведення заходу для батьків дітей-інвалідів було проведено засідання круглого столу, у якому взяли участь заступник голови райдержадміністрації Віталій Мавроді, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ольга Сидоренко, фахівець управління праці та соціального захисту населення Тетяна Колосовська, начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентина Баца, директор районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Тетяна Лісовська.

4 грудня у Волноваській ЗОШ № 3 відбулися спортивні змагання серед дітей з обмеженими можливостями, які відвідують клас лікувальної фізкультури.

Волноваським міським творчим центром молоді для дітей проведена театралізована вистава. Дітей привітали начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентина Баца та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ольга Сидоренко.

Учасники спортивних змагань отримали солодкі подарункові набори від Волноваської райдержадміністрації.

Основна мета заходів – інформування суспільства в напрямку підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями, нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки.

 
06.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах