Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці пройшов чемпіонат області з футзалу серед дітей-інвалідів

5 грудня в Горлівці на базі спортивного комплексу «Світанок» пройшов чемпіонат області з футзалу серед дітей-інвалідів з вадами слуху, розумового та фізичного розвитку на призи срібних призерів ХХІІ Дефлімпійських ігор Олексія Статівки і Сергія Баєва, присвячений Дню інвалідів.

Учасниками змагань стали 29 спортсменів, які представляли чотири спеціальні навчальні заклади Донецької обласної ради: Донецьку спеціальну школу-інтернат І-ІІІ ступенів № 19, Донецьку спеціальну школу-інтернат І-ІІ ступенів № 20 та Горлівські спеціальні школи-інтернати № 24 і № 25.

У церемонії відкриття змагань взяли участь срібний призер ХХІІ Дефлімпійських ігор Олексій Статівка, Заслужений працівник з фізичної культури і спорту України В’ячеслав Гордєєв, директор Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів Юрій Оніщенко, головний суддя Віктор Гулевич.

У фіналі чемпіонату зустрілися рівні суперники з Донецької СШІ І-ІІ ступенів № 20 та Горлівської СШІ № 24. Розв’язка прийшла в останню п’ятихвилинку – донецька команда змогла забити два м’ячі та забезпечити собі перемогу. Додамо, що третє місце посіли спортсмени Горлівської спеціальної школи-інтернату № 25.

Призери були нагороджені грамотами і медалями, а переможцям призер ХХІІ Дефлімпійських ігор Олексій Статівка вручив м’ячі та футбольну форму. Також кожен учасник змагань отримав солодкий приз від спонсорів.

Обласні змагання з футзалу проводяться з метою популяризації фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи серед дітей-інвалідів; масового залучення дітей-інвалідів до регулярних занять фізичною культурою і спортом; пропаганди фізичної культури і спорту серед дітей-інвалідів. На Донеччині футзал розвивається завдяки роботі тренерів-викладачів Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для інвалідів Віктора Гулевича та Сергія Сильченка.

 
06.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах