Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Добропіллі відбулися естафетні змагання серед дітей соціально-незахищених категорій

4 грудня в Добропіллі у спортивному залі НВК № 4 з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів відбулися естафетні змагання серед дітей соціально-незахищених категорій.

Організаторами змагань виступили Добропільський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з громадською організацією «Молоді регіони».

На нарадах різного рівня Добропільський міський голова Віктор Дерипаска неодноразово акцентував увагу на тому, що «одним із основних напрямів соціальних ініціатив Президента України є залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом. Водночас місцева влада сприяє і надалі сприятиме розвитку фізкультурного оздоровлення в Добропіллі, особливо якщо це стосується представників соціально-незахищених категорій. Адже останні потребують ще більшої турботи та піклування,поліпшення організації фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної та спортивної роботи. Зокрема, це стосується залучення інвалідів з порушенням слуху, зору, інтелекту та ураженням опорно-рухового апарату різного віку до активного способу життя, інтеграції та адаптації їх у сучасне суспільство».

За підсумками змагань переможці отримали особисті призи від громадської організації «Молоді регіони» та солодощі.

 
05.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах