Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі відбулося свято футболу

Спортивний рік в Маріуполі підходить до свого завершення. Уже стало доброю традицією підводити підсумки виконаної роботи.

На базі ЗОШ № 15 Приморського району було проведене спортивне свято. Нагадуємо, що учні цього навчального закладу в Спартакіаді школярів сезону 2012-2013 навчального року посіли третє місце у своїй підгрупі.

Господарі постаралися, щоб захід пройшов яскраво, барвисто, емоційно. Більше трьохсот школярів стали учасниками спортивно-ігрової програми. Дітвора аплодувала не тільки юним талантам творчих колективів школи, але і показовим виступам юних футболістів, що продемонстрували грамотне і віртуозне володіння м’ячем. Вибух емоцій у глядачів і азарт учасників викликали комбіновані естафети.

Позитивні емоції і юнацький запал передався і гостям свята. Привітати хлопців прийшли представники федерації футболу міста Маріуполя, а також директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Тохтарь, які вручили двадцяти спортсменам школи грамоти та призи. Окремо були відзначені Олександр Мащенко, Олександр Ларіонов та Андрій Огли.

Олександр Тохтарь подякував колективу вчителів фізичної культури Валентині Мальцевій, Ларисі Грачовій і Світлані Яненко за активну позицію в пропаганді здорового способу життя, а також за увагу до дітвори при підготовці до змагань з футболу на призи міського голови. Також керівник центру «Спорт для всіх» від імені спортивної громадськості міста висловив директору школи Людмилі Кучер вдячність за популяризацію футболу, а також надію на подальшу плідну співпрацю.

 
05.12.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах