Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Бахмуті триває реконструкція обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру

22 жовтня директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик з робочим візитом відвідав Бахмут, де після переміщення з Донецька відновлює повноцінну діяльність обласний лікарсько-фізкультурний диспансер.

Володимир Мицик проінспектував хід реконструкції та слідування наміченому графіку завдань. Так, на сьогоднішній день виконано більшу частину фасадних робіт – утеплення стін металопрофілем, завершуються роботи із заміни покрівлі на металочерепицю. Також здійснено перекриття між першим та другим поверхами – як у головному корпусі, так і в майбутньому гуртожитку. Окрім цього, у приміщеннях тривають роботи з внутрішнього оновлення.

Нагадаємо, задля створення якісного ведення медично-біологічного контролю провідних спортсменів, здійснення медичного контролю дитячо-юнацького спорту, підвищення рівня здоров’я населення області, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 12.07.2016 № 581, із комунальної власності територіальної громади м. Бахмут у спільну власність територіальних громад, сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні обласної ради, було передано нерухоме майно (лікувальний корпус), що розташоване за адресою: м. Бахмут, вул. О.Сибірцева, 3.

З метою приведення зазначеної будівлі до придатного стану за рахунок коштів обласного бюджету в жовтні 2017 року розпочалася реалізація проекту. У березні-квітні 2018 року було проведено коригування проектно-кошторисної документації, з урахуванням зростання цін на матеріали, збільшенням заробітної плати, а також додаткових робіт, необхідність яких виявлено в ході реконструкції. Загальна сума проекту, згідно оновленої ПКД, складає майже 49,5 млн. грн. Роботи виконуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку за співфінансування з обласного бюджету на рівні 30%.

 
 
 
22.10.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах