Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тренер з Красноармійська визнаний кращим керівником гуртка фізкультурно-спортивного напряму за підсумками Всеукраїнського конкурсу майстерності «Джерело творчості»

28 листопада під головуванням заступника Міністра освіти і науки Бориса ЖЕБРОВСЬКОГО відбулося урочисте нагородження педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів – переможців і лауреатів Всеукраїнського конкурсу майстерності «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка». 

У конкурсі взяли участь керівники гуртків туристсько-краєзнавчого, фізкультурно-спортивного та дослідницько-експериментального напрямів позашкільної освіти у п’яти секціях: «Фізкультурно-спортивна робота», «Військово-патріотичне виховання», «Дослідницько-експериментальна робота», «Краєзнавство», «Спортивний туризм». На фінальний (очний) тур були запрошені 62 педагога.

У номінації «Керівник гуртка фізкультурно-спортивного напряму» взяли участь 18 представників з різних областей. Переможцем тут був визнаний тренер з регбі та гандболу комітету по фізичній культурі та спорту Красноармійської міської ради Ігор ЮРКІН.

Конкурс організувало Міністерство освіти і науки спільно з Українським державним центром туризму та краєзнавства учнівської молоді, Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти, Комітетом фізичного виховання і спорту.

За високі професійні досягнення, педагогічну майстерність і творчий підхід до надання дітям і молоді позашкільної освіти переможців і лауреатів конкурсу відзначено дипломами, подарунковими книгами, пам’ятними відзнаками.

 
03.12.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах