Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


ХХI Всеукраїнський турнір на призи Станіслава Люгайло зібрав у Краматорську всіх олімпійських чемпіонів з волейболу

21-22 вересня у Краматорську, в Спорткомплексі Машинобудівного коледжу Донбаської державної машинобудівної академії, відбувся ХХI Всеукраїнський турнір з волейболу серед ветеранських команд на призи олімпійського чемпіона Станіслава Люгайло, заслуженого майстра спорту, заслуженого тренера України.
 
У змаганнях взяли участь жіночі команди у віковій категорії «45+» з Києва, Харкова, Мелітополя, Лиману і чоловічі команди у категоріях «55+» і «65+» з Києва, Дніпра,  Кам’янського, Краматорська, Дружківки, Вугледару, а також збірна команда Донецької області.
 
На урочистій церемонії відкриття змагань до присутніх звернувся директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик: «Доброго дня, спортсмени, тренери, шановні олімпійці! В першу чергу хочу вам подякувати, що сьогодні ви з нами на турнірі нашого видатного донеччанина, олімпійця Станіслава Люгайло, який цього року відсвяткув своє 80-річчя. Станіслав Антонович залишається в спортивному строю, продовжує тренувальну роботу, і на знак поваги і захоплення, Станіславе Антоновичу, я схиляю перед вами голову. Знаю, що ви дуже хотіли відсвяткувати ювілей в Донецьку – трохи потерпіть, дочекаємось і будемо святкувати в Донецьку. Радий привітати усіх поважних олімпійських чемпіонів, на прикладі яких виховуються нові покоління спортсменів. Шановні колеги, шановні друзі, учасники турніру! Проведення турніру на честь Станіслава Антоновича стало традицією на Донеччині, і я вдячний вам, що ви продовжуєте активне спортивне життя і позмагаєтесь сьогодні на майданчику за призи нашого видатного олімпійця. Бажаю вам продемонструвати красиву гру, і хай переможуть найсильніші!».  
 


 
Учасників турніру також привітали заступник голови Краматорської міської ради Юрій Люлька, начальник Донецького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ігор Нестеренко, президент Федерації волейболу Донецької області Геннадій Мормитко, директор Краматорського машинобудівного коледжу Олексій Макуха, олімпійський чемпіон Станіслав Люгайло, олімпійський чемпіон Володимир Іванов, головний суддя змагань Леонід Будяк. 
 
Організатори запросили в Краматорськ легендарних спортсменів - усіх олімпійських чемпіонів з волейболу, які нині мешкають в Україні. Це Станіслав Люгайло (чемпіон Олімпіади в Токіо-1964), Володимир Іванов (Мехіко-1968), Віктор Михальчук (Мехіко-1968), Володимир Беляєв (Мехіко-1968), Федір Лащонов (Москва-1980), Олена Соколовська (Москва-1980). Уславлених спортсменів привітали хлібом-сіллю, вручили  числені подарунки, а учасники турніру разом з глядачами влаштували олімпійським чемпіонам тривалу овацію. 
 


 
Святковий настрій створив запальний виступ дівчат з группи підтримки (Спортивний клуб «Файт», тренер Світлана Ситник), після якого розпочались волейбольні баталії. Кращими на турнірі стали жіноча команда з Києва (45+), чоловіча команда з Дніпра (55+) і чоловіча збірна команда Донецької області (65+).
 
Більше світлин з турніру переглядайте у фотоальбомі на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook за посиланням.
 
29.09.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах