Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку пройшли відкриті змагання за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF»

30 листопада в легкоатлетичному манежі СДЮШОР № 1 м. Донецьк пройшли відкриті змагання за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF» серед хлопчиків та дівчат 2000, 2001 та 2003 років народження.

Справжне свято для дітей відбулось за підтримки Фелерації легкої атлетики області та спортивного клубу «Королева спорту».

Близько 270 учасників демонстрували свої якісті у бігових, стрибкових видах програми, барьєрному бігу та естафетах з використанням спеціального дитячого обладнання.

Переможцями та призерами змагань стали Ксенія Чудненко, Ганна Ліщинська та Микита Вишняков зі СДЮШОР № 8 ім. Сергія Бубки, Таісія Краснокутцька з Артемівська, брати Валентин і Богдан Мацюки та Глеб Тарновський з Часів Яру, Олександра Дудко з Докучаєвська, Олександра Коркунова з Макіївки, представники Маріуполю Олександра Тілініна і Михайло Розумний (КДЮСШ-4 управління освіти), Ульяна Асатова і Олег Сафонов з Горлівки, Олександр Четирбок, Владислав Балясников з Єнакієвого, Євген Бібіков з Дебальцевого, костянтинівці Богдан Панченко, Кристина Подкалюк, Єлізавета Бікбаєва з Вугледару, представники донецької ДЮСШ «Політехник» Артем Коноваленко і Георгій Капацина, харцизянин Богдан Рябцев, донеччане Глеб Токарєв, Дмитро Пугач і Валерія Дубенчук зі СДЮШОР № 1. Також у складі призерів опинились представники обласної ДЮСШ «Колос», СДЮШОР ім. Надії Ткаченко, ДЮСШ м. Дзержинськ.

Усі переможці та призери отримали призи, сладощі, медалі та дипломи. Нагородження проводили чемпіони та призери олімпійських ігор Ніна Зюськова і Ірина Ліщинська, заслужени тренери України Ігор Ліщинський і Володимир Мартинюк, майстер спорту міжнародного класу Володимир Зюськов, майстер спорту Укураїни Олена Вегнер.

 
02.12.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах