Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Артемівську завершились обласні юнацькі змагання з боксу на Кубок губернатора

З 27 листопада по 1 грудня в Артемівську пройшли обласні змагання з боксу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл на Кубок губернатора.

Ініціатива щодо проведення змагань належала губернатору Донецької області Андрію Шишацькому. Охоплення саме юнацької категорії спортсменів в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України «Здоров’я дітей – здоров’я нації» має на меті масове залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою і спортом, пропаганду здорового способу життя та активне проведення дозвілля серед молодого покоління.

Учасниками змагань, що проходили в легкоатлетичному манежі «Металург», стали 97 спортсменів 1998-1999 років народження. На змаганнях були представлені 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл з Артемівська, Дзержинська, Донецька, Єнакієвого, Краматорська, Макіївки, Селідового, Харцизька, Шахтарська, Добропільського району, а також Донецька обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву. У складі останньої участь у змаганнях взяли спортсмени з Авдіївки, Амвросіївки, Білозірського, Горлівки, Донецька, Іловайська, Красноармійська і Шахтарська.

Боксерські поєдинки проводилися в 13 вагових категоріях: до 46 кг; до 48 кг; до 50 кг; до 52 кг; до 54 кг; до 57 кг; до 60 кг; до 63 кг; до 66 кг; до 70 кг; до 75 кг; до 80 кг; понад 80 кг.

 

За підсумками фінальних поєдинків були визначені переможці змагань. Ними стали: Микола Плясовица (в/к 46 кг, Красноармійськ), Данило Птуха (в/к 48 кг, Горлівка), Богдан Соболь (в/к 50 кг, Макіївка), Ярослав Тарадюк (в/к 52 кг, Артемівськ), Владислав Карпачов (в/к 54 кг, Красноармійськ), Станіслав Максюченко (в/к 57 кг, Іловайськ), Влад Максюченко (в/к 60 кг, Іловайськ), Іван Папакін (в/к 63 кг, Амвросіївка), Станіслав Мірошников (в/к 66 кг, Добропільський район), Дмитро Рибалко (в/к 70 кг, Добропільський район), Владислав Дмитренко (в/к 75 кг, Добропільський район), Едуард Ткаченко (в/к 80 кг, Макіївка), Максим Кравченко (в/к понад 80 кг, Донецьк).

За підсумками змагань у командному заліку переможцями вийшли спортсмени Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву, які отримали ринг в нагороду від Донецької обласної державної адміністрації. Друге місце посіли юні боксери з Добропільського району, які були нагороджені боксерським обладнанням для залу. На третій сходинці опинились спортсмени артемівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1, які в нагороду отримали 13 комплектів боксерської екіпіровки.

Також окремо були нагороджені юні спортсмени, що проявили себе найбільше. Кращим боксером змагань було визнано Івана Папакіна з Амвросіївки, у номінації «за тактику та техніку» відзначений представник Артемівська Ярослав Тарадюк, у номінації «за волю до перемоги» – Роман Амбрасимовський (в/к 54 кг) з Іловайська.

Призери в особистому заліку були нагороджені медалями та грамотами управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації та об'єднаної федерації боксу Донецької області. Нагороджували спортсменів начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Володимир Мицик і президент об'єднаної федерації боксу Донецької області Дмитро Єлісєєв.

 
02.12.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах