Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Шахтарському районі відбулася юнацька першість з багатоборства

28 листопада в с. Садове пройшла першість дитячо-юнацької спортивної школи Шахтарського району з багатоборства серед учнів 2002 року народження та молодше.

Змагання відбулися в рамках реалізації завдань і доручень Президента України Віктора Януковича щодо вирішення актуальних питань регіону «Здоров’я дітей – здоров’я нації» з метою системного залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя та активного проведення дозвілля серед молодого покоління.

З вітальним словом до учасників звернулись заступник голови райдержадміністрації Наталя Розгон, працівники сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації, керівництво дитячо-юнацької спортивної школи району.

Усього участь у першості взяли 10 команд по 10 осіб в кожній.

Змагання проходили за наступними дисциплінами: біг на 60 м, стрибки в довжину з місця, підтягування на перекладині, метання м’ячу.

У підсумку призові місця розподілилися наступним чином: І місце посіли учні Золотарівської ЗОШ (Шаповалов М.М.), ІІ місце – учні Маринівської ЗОШ (Ашрапова Ю.В.), ІІІ місце – учні Мануйлівської ЗОШ (Івочкін Н.С.). Переможці були відзначені медалями та грамотами.

 
29.11.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах