Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Повір у себе»

Минулого тижня в Донецьку пройшла міська спартакіада ​серед інвалідів «Повір у себе».

Близько 285 спортсменів зі збірних районів міста зібралися в спортивному залі електрометалургійного технікуму.

Спортсмени з обмеженими фізичними можливостями змагалися в шести видах спорту: волейболі, шахах, гирьовому спорті, легкоатлетичній естафеті, дартс і шашках. Відзначимо, що змагання з шахів та шашок проводились в міському шахово-шашковому клубі.

За підсумками змагань три райони міста Донецька – Пролетарський, Куйбишевський і Калінінський – двічі піднімалися на найвищу сходинку п’єдесталу. Команда Калінінського району здобула перемогу в змаганнях з шашок та гирьового спорту. У дартс і змаганнях з шахів не було рівних спортсменам Куйбишевського району, а представники Пролетарського району виграли легкоатлетичну естафету і змагання з волейболу.

Найбільша кількість призових місць за підсумками змагань була завойована командою Куйбишевського району – два вищезгаданих перших місця, два других і одне третє місце.

Крім спортсменів трьох названих районів, у призери змагань також увійшли представники Ворошиловського та Кіровського районів.

Після закінчення змагань учасники, що посіли 1-3 місця, нагороджені грамотами комітету з фізичної культури і спорту Донецької міської ради, а команди районів – грамотами та кубками. Також усі спортсмени отримали в подарунок кондитерські вироби.

 
29.11.2013

Новини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах